Kundsupport till Ryds Glas

Kundsupport till Ryds Glas

Är du tekniskt intresserad och brinner för att ge god service?

Vill du arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter på ett företag där det är högt i tak?

Då kan det vara dig vi söker!

Ryds glas söker en medarbetare med start omgående.

Sök denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare/ordermottagare blir du en viktig del i ett team av yrkesskickliga, erfarna och glada medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantering av inkommande kundärenden via telefon, mail, portaler och sms
  • Registrera arbetsorder
  • Återkoppla till kunderna via telefon, mail eller sms.
Ryds glas kunder är företagskunder, privatkunder och försäkringsbolag.

I denna roll kommer du få möjlighet att växa in i rollen samt utvecklas under tidens gång med mer ansvar.

Din profil

För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare/ordermottagare ser vi gärna att du har något års erfarenhet av liknande roll eller som receptionist där du har haft många kontaktytor.

Då du kommer att arbeta i många olika system ser vi att du har god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet.

Det krävs flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift samt att du behöver känna dig bekväm med engelska.

När det kommer till personliga egenskaper är du prestigelös, nyfiken och vågar ställa frågor. Du har god administrativ förmåga och är strukturerad. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter och kvalitet och servicekänsla är självklarheter i ditt dagliga arbete. I denna process lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet innefattar mycket kontakt med kund samt nära samarbete med kollegor.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 7-16

Placering: Norsborg

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup, för rätt person finns möjlighet att bli överrekryterad till Ryds glas förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

På Ryds Glas har vi arbetat med glas i över 70 år. Vi är idag Sveriges ledande glasmästarkedja med glasmästerier över hela landet. Vår stolthet och styrka ligger just här, i kombinationen av varje glasmästares yrkeskunnande, det lokala glasmästeriets närhet till kunden och den samlade kraften i det större företaget.

Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av glastjänster och jobbar både mot företag och privatpersoner.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se