Montörer sökes till världsledande företag

Montörer sökes till världsledande företag

Randstad söker nu en skicklig montör till spännande uppdrag i Tumba. Du kommer att arbeta i en innovativ och fartfylld miljö där du får möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifterna består av montering inom mekanik, elektronik, hydraulik och pneumatik. Arbetet sker enligt Lean och taktat flöde. Om du gillar ett arbete i högt tempo med varierande montering kommer du att trivas här!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Tumba

Omfattning:
Heltid, dagtid

Arbetsbeskrivning

Som montör kommer du att arbeta med tillverkning av företagets innovativa robotprodukt. Arbetet innebär mekanisk, hydraulisk, pneumatisk samt el-montering. Monteringen sker efter ritningar och el-scheman och utförs till stor del i stående position. Företaget tillämpar Lean och taktad produktion. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak.

Kvalifikationer

Du som söker har några års erfarenhet av mekanisk montering och har ambitionen att utvecklas och lära dig mer. Du är noggrann, ansvarsfull och engagerad i arbetet och beslutsam att slutföra uppgiften på utsatt tid. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Eftersom arbetet utförs stående krävs god fysisk rörlighet. Meriterande är erfarenhet av hydraulik- eller el-montering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robin Öhman, robin.ohman@randstad.se
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.