Montör till spännande uppdrag

Om jobbet

Vill du arbeta som montör på ett världsledande företag inom automatiserad tätkontroll?
Vår kund är inne i en expansiv fas med många spännande projekt och nya kundförfrågningar.
Vi söker nu en montör som skall förstärka vår kunds team av duktiga och drivna montörer.
Som montör kommer du att jobba med tätkontroll samt hjälpa till att färdigställa nya leveranser i pågående kundprojekt.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Montering inom automation och bearbetning med svarv och fräs samt förbereda systemlösningar till kundspecifika ändamål. Du behöver därför vara händig, verktygssäker och ha en god förståelse för mekanik och montering

Vi söker dig som har:
  • flera års erfarenhet av monteringsobjekt som innehåller el och mekanik. Gärna formell utbildning inom elektronik.
  • Flytande Svenska i tal och skrift, Som person söker vi dig som gillar högt tempo och att arbeta på ett entreprenörsföretag i förändring.Ort: Tullinge

Start: Så snart som möjligtOmfattning: Heltid


Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.


Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Thomas Nygren
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.