Fältsäljare / Utesäljare till Polypac

Fältsäljare / Utesäljare till Polypac

Dags för nästa steg inom försäljning? Sök tjänsten som Fältsäljare/Utesäljare på Polypac!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som Fältsäljare/Utesäljare på Polypac arbetar du med relationsbyggande försäljning gentemot befintliga nyckelkunder och nya potentiella kunder i Stockholm med omnejd. Du bokar dina egna möten som du genomför ute hos kund. Genom fokus på och noggrannhet kring hela affärsprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning, bygger du upp långsiktiga relationer med återkommande kunder.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett mindre bolag som har god lönsamhet och fokus på teamkänsla. Du får arbeta i ett kompetent, stöttande team och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
Vi söker dig som är driven och prestigelös med erfarenhet av B2B-försäljning. Du är inte rädd att hugga i samt skapar förtroende hos kund genom lyhördhet och höga ambitioner. Det är viktigt att du har en positiv inställning till arbetet, en vilja att ständigt förbättras samt sätter laget före jaget. Du har b-körkort, god datorvana samt behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Fältsäljare/Utesäljare.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Mån-tor 8-16.30, fre 8-15.
Plats: Tumba
Villkor: Fast lön, tjänstebil

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polypac AB bildades 1980 och är idag en väletablerad distributör av polyetenprodukter. Företaget ligger i framkant gällande miljötänk och hållbarhet, har mycket gott renommé, gedigen kunskap samt håller absolut högsta servicegrad. Polypac erbjuder allt från tuffare industriemballage till finare butiksemballage men du hittar även produkter för bygg, städ, renhållning etc. Att skräddarsy och ta fram kundanpassade produkter är en del av vår styrka. Polypac ska vara ett företag där kunder, anställda och samarbetspartners trivs och utvecklas tillsammans.
Läs mer på www.polypac.se

Sökord: fältsäljare, utesäljare, kundansvarig, account manager, försäljning