Processmaskinist till Riksten

Processmaskinist till Riksten

Här är dina nya utmaningar
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden februari t.o.m. december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Det är viktigt för oss att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Våra lägsta krav på sökande
B-körkort
Förarbevis på hjullastare

Meriterande kunskaper
Mekanikkunskaper
Reparationskunskaper
Svetskunskaper
Heta arbeten
Säkra lyft
Förarbevis arbetsplattformar

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Riksten på NCC asfaltverk. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-12-18. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Emanuel Sjöberg, platschef, på tel 079-078 87 17

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.