Platschef till NCC NoDig

Platschef till NCC NoDig

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NoDig som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet.

NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

Eftersom verksamheten expanderar söker vi nu fler kollegor som vill bli en del av vårt engagerade framgångsrika, branschledande team inom schaktfri ledningsförnyelse. Vill du bli en av oss?

Här är dina nya utmaningar
Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. I rollen som platschef är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar viktigt infrastruktur i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Du rapporterar till projektchef.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Tjänsten är med placering i Stockholm men dagsresor förekommer i hela Mälardalen med övernattningsmöjligheter om så önskas.

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi
Vi söker dig som har arbetat några år i en motsvarande verksamhet och har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare haft ekonomiansvar, samt arbetat i en ledande roll. B-körkort är ett krav.

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. För att bli lyckosam i rollen som Platschef tror vi även att du är trygg i ledarrollen och har förmågan att delegera och ställa krav.

Kom och väx!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är signifikant för ditt sätt att vara. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt samt arbeta med moderna metoder. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande. Sista ansökningsdatum är 30 november 2019. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Regionchef Maria Zimdahl 070-5890933, Projektchef Henrik Strömbäck, tel: 0701-891197 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.