Arbetsledare till NCC NoDig

Arbetsledare till NCC NoDig

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NoDig som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet. NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

Eftersom verksamheten expanderar söker vi nu fler kollegor som vill bli en del av vårt engagerade framgångsrika, branschledande team inom schaktfri ledningsförnyelse. Vill du bli en av oss?

Här är dina nya utmaningar
No Dig arbetar med schaktfria tekniker som bland annat styrd borrning, plaströrsvetsning, rörläggning, rörspräckning samt strumpinfodring. I rollen som arbetsledare är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Som Arbetsledare är dina främsta uppgifter att arbetsleda våra yrkesarbetare i produktion, arbeta med tidplaner, beställa material samt hantera dokumentation och relationshandlingar till våra kunder. Rollen innebär ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Du utgår till största delen från vårt kontor i Slagsta men eftersom våra kunder befinner sig i hela Mälardalen innebär tjänsten även dagsresor.

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi
Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCC’s främsta kontakt gentemot exempelvis våra installatörer, specialister, renoverare och inte minst våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov. I rollen som arbetsledare är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk

Du har en relevant byggteknisk utbildning och några års erfarenhet som arbetsledare. Du har ett stort intresse för teknik, el och hydraulik samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Din svenska och engelska är god i tal och skrift. Personliga egenskaper värderas högt och för rätt person finns det stora möjligheter att växa i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är signifikant för ditt sätt att vara. Hos oss får du jobba med moderna tekniker, nära beställaren samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner som bland annat lunchsubventioner, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande. Sista ansökningsdatum är 30 november 2019. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Henrik Strömbäck, tel: 0701-891197 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.