Anläggningsarbetare till NCC NoDig

Anläggningsarbetare till NCC NoDig

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NoDig som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet.

NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

Eftersom verksamheten expanderar söker vi nu fler kollegor som vill bli en del av vårt engagerade framgångsrika, branschledande team inom schaktfri ledningsförnyelse. Vill du bli en av oss?

Här är dina nya utmaningar
Som Anläggningsarbetare ingår du i ett team med andra yrkesarbetare och rapporterar till din arbetsledare. I rollen som anläggningsarbetare är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen innebär stor variation sett till både arbetsuppgifter och arbetsplats. Dina arbetsuppgifter utgörs främst av schaktfria tekniker som bland annat styrd borrning, plaströrsvetsning, rörläggning, rörspräckning samt strumpinfodring. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder, men dina kollegor finns bara ett samtal bort, och vi jobbar alltid för att stötta varandra.

Du utgår vanligtvis från vårt kontor i Slagsta men tjänsten innebär till stor del resor inom Mälardalen. Huvudsakligen rör det sig om dagsresor, periodvis kan det bli fråga om övernattningar.

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi
Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCCs främsta kontakt gentemot exempelvis våra installatörer, specialister, renoverare och inte minst våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov.

Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från mark och anläggningsarbete. För att trivas i rollen är ett stort intresse för teknik, el och hydraulik, mekanik samt god datorvana önskvärt. B-körkort är ett krav, med tiden kan det även krävas ett C kort.

Kom och väx!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är signifikant för ditt sätt att vara. Hos oss får du jobba med moderna tekniker, nära beställaren samtidigt som du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 30 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Henrik Strömbäck tel.070-189 11 97 eller Regionchef Maria Zimdahl 070-5890933.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.