Lagermedarbetare Slagsta hubb

Lagermedarbetare Slagsta hubb

Våren 2019 öppnar vi en lagerhubb i Slagsta som kommer att fungera som knutpunkt för ankommande gods och kundleveranser. Det kommer även finnas en varuutlämning där kunden själv kan hämta sina varor

Dina arbetsuppgifter är att vara med och lossa lastbilar, ta emot ankommande gods, ansvara för kontrollering och mottagning av leveranser samt att bistå kunderna vid varuutlämningen. Utöver det arbetar du med att upprätthålla ordning och reda på vårt lager och med att montera möbler.

Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på ett effektivt sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot gruppens uppsatta mål. Detta genom att ansvara för att godset når kunden i gott skick, så snabbt som möjligt och med bästa möjliga kundbemötande.

Vi ser att du:
  • Har erfarenhet av att jobba på lager, gärna inom möbelbranschen.
  • Är serviceinriktad och lösningsorienterad
  • Är fysiskt stark och vid god kondition. Arbetet innehåller en del tunga lyft.
  • Kan arbeta självständigt och är van att ta ansvar.
  • Är villig att samarbeta och har bra kommunikationsförmåga.
  • Har ordningssinne och är strukturerad.
  • Har truckkort.
  • Har B-körkort
  • Trivs med att arbeta även på kvällar och helger
Som person är du driftig, serviceinriktad och van att ta eget ansvar och arbeta självständigt inom givna ramar. Du har en bakgrund inom transport/logistik eller butik. Du ser helheten och förstår hela kedjan från köp till avslut.

Utöver det ser vi att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt goda datakunskaper och kan formulera dig väl i såväl tal som text.

Som anställd hos Mio så arbetar du för en arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvård, hälsoundersökningar. Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete. Vår ambition är att ge våra kunder marknadens bästa service!

Tjänsten är en en heltidsanställning - Med varierad arbetstid, kvällar/helger/röda dagar.

Rekryteringen pågår löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 8 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen igen?

För att vara en attraktiv arbetsgivare på alla nivåer i kedjan prioriterar vi stimulerande arbetsuppgifter med individuellt ansvarstagande utifrån ett tydligt ledarskap. Möjligheter till kompetensutveckling och olika karriärvägar bidrar till utveckling och förnyelse.

En betydelsefull del av Mios framgångskoncept är personlig service och ett positivt bemötande av kunder. Mio är expert på inspirerande lösningar för hemmet. Det märks på hur vi tar hand om kunderna och hjälper dem att tillgodose sina behov med personlig, stilsäker och prisvärd inredning.

Alla kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna, oavsett var och när de möter Mio. Ett positivt bemötande är en del av Mios service inför, under och efter varje köp.