Automationstekniker för arbete i produktion – Direktrekrytering södra Stockholm

Automationstekniker för arbete i produktion – Direktrekrytering södra Stockholm

Om tjänsten
Vi söker en automationselektriker för en direktrekrytering till ett företag som tillverkar och installerar bland annat apparatskåp och annan teknisk utrustning. De har kontor i flera länder och deras kunder finns över hela världen.

Tjänsten innebär byggnation, konfiguration och testning av apparatskåp och annan utrustning inom el och automation. Du kommer också att arbeta med enklare PLC-programmering och felsökning i befintliga skåp. Arbete med utveckling och ständiga förbättringar är också en viktig del i tjänsten.

Arbetsresor inom Sverige förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av arbete med tillverkning och/eller service inom automation. En viss erfarenhet av PLC är önskvärd. CAD-kunskaper och intresse är meriterande. Du är en praktiskt lagd person som trivs med arbete i produktionsmiljö. Eftersom du kommer att ha kontakt med kunder både i Sverige och utomlands krävs flytande svenska god engelska i tal och skrift.

Övrigt
Placering: Kundens huvudkontor och produktion i södra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Automationselektriker, automationstekniker, automation, styr- och reglerteknik, PLC, CAD, stockholm, industrielektriker, apparatskåp, elskåp, styrskåp, elmontör, provare, direktrekrytering, tillsvidare, tillsvidareanställning
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.