Glad och Ordningsam administratör sökes till Loviseberg RÅSAFT

Glad och Ordningsam administratör sökes till Loviseberg RÅSAFT

Vår Sofia ska flytta till Småland, därför söker vi en ny driven administratör!

Vi är ett gäng juicenördar i Tumba som söker en ny kollega! Vår resa började för 5 år sedan då vi bestämde oss för att börja pressa färsk, helt obehandlad juice. En självklarhet kan man tycka men än idag så är vi ensamma om att i lite större skala pressa helt färska obehandlade juicer som vi valt att kalla RÅSAFT!

På www.rasaft.se kan du finna lite mer info om oss.

Vi är i dagsläget ett 80-tal i företaget som jobbar med allt från att hitta den godaste frukten runtom världen till att pressa frukten och leverera till butiker och kaféer. Vi söker nu dig som har ett brinnande mat/dryck samt med fördel juiceintresse som vill vara med oss och fortsätta genomföra vår juicerevolution! Alla ska vilja och kunna köpa en helt obehandlad juice, det är vår enkla vision!

Vi ser att du med fördel är social,ordningsam,lösningsinriktad samt har goda kunskaper i office-paketet.

Tidigare erfarenhet inom kundservice och sälj är ett stort plus!

Dina dagar kommer att variera från dag till dag. Men för det mesta kommer de bestå av att besvara samtal och mail från kunder, hantera externa och interna klagomål, hjälpa till att koordinera med våra chaufförer, uppdatera sociala medier, orderhantering och lite fakturahantering.

Du kommer även vara med att ta fram nya smaker, vara med på olika event och allt annat som behöver göras i ett litet juiceföretag!

Viktigt är att du är med och utvecklar dina arbetsuppgifter samt med glädje är med i en expansiv resa.

Bifoga gärna bild med CVt. Alltid personligare med en bild!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.råsaft.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett litet presseri som ligger i Tumba. Här pressar vi dagligen färska frukter och grönsaker till råsaft som vi sedan själva levererar direkt till våra kunder. Vår stora ambition är att förändra juicemarknaden i grunden, få konsumenterna att smaka och förstå fördelarna med helt obehandlad råsaft!