Löneadministratör - Remote

Löneadministratör - Remote

Nu har vi glädjen att välkomna en ny kollega till vår trevliga HR-avdelning. Som löneadministratör på Lotus får du en flexibel anställning på deltid där du har stor möjlighet att planera ditt arbete utefter dina egna förutsättningar. Arbetet utförs till stor del på distans vilket innebär att din geografiska placering har mindre betydelse. Din närmaste kollega är vår befintliga löneadministratör som har lång och gedigen erfarenhet inom alla områden gällande lönehantering och administration. Med pedagogisk handledning kommer denne se till att du får en lugn och trygg infasning på din nya arbetsplats och dina nya arbetsuppgifter. Din arbetsgrupp består av en hälsostrateg, ett arbetsmiljöombud, en rekryteringsansvarig och organisationens HR-chef. Vi värnar om en tillåtande och positiv atmosfär med god möjlighet till personlig utveckling och vår gissning är att detta är något du uppskattar. Anställningen har inledningsvis en omfattning av 50% men vi ser en god möjlighet till att anställningen utökas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Administrera våra system och bereda lön varje månad
  • Ge support och service till medarbetare och chefer
  • Personaladministration
Vi ser en akademisk examen inom lön som meriterande men tror att du kan ha tillgogjort dig liknande kunskap och erfarenhet genom praktiskt arbete och andra likvärdiga utbildningar. Har du tidigare arbetat i löneprogrammet Hogia Lön+ och har erfarenhet av
Teamhub och TransPA så har du lättare att komma in i arbetet. Även utbildning med ekonomisk inriktning är något som du har nytta av i ditt arbete som löneadministratör. Vi lägger stor vikt vid din person och därav är din formella utbildning inte avgörande.

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan
Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet. Vi tar emot din ansökan via Ansök Nu till HR- chef Thomas Gottlind.

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lotusab.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 350 personer och har som ambition att öka ytterligare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.