Mark- & Anläggningsarbetare

Mark- & Anläggningsarbetare

Nu söker vi tre mark och anläggningsarbetare till ett av Stockholms snabbast växande anläggningsföretag!

Lestra utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Sveriges ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

På Lestra får du en personlig och trygg anställning i en familjär atmosfär och nära samarbete med kollegor. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och generösa förmåner.

Arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med rörläggning, markarbeten, finplaneringsarbeten samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Du kan läsa ritningar, hantera laser och utföra höjdutsättningar. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för ditt arbete. Du har minst 3 års erfarenhet av branschen. Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt.
B-körkort är ett krav.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Kontakta vår affärschef Filip Stamenkovic på e-post filip.stamenkovic@lestra.nu för mer information.
Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.