KMA-ansvarig - Mark & anläggning

KMA-ansvarig - Mark & anläggning

Nu söker vi en KMA-ansvarig!
Lestra utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Stockholms ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vem är du?
Som KMA-ansvarig jobbar du nära affärschefen och ansvarar för att kvalitetssäkringen, miljön och arbetsmiljön hanteras på rätt sätt under hela projektets genomförande. Det är ett spännande och utmanande arbete som kräver att många pågående aktiviteter drivs parallellt, samtidigt som du ansvarar för samtliga KMA-frågor i företaget och är systemansvarig för vårt kvalitetsledningssystem BF9K.

Inom Lestra strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom anläggning-/entreprenadbranschen, en relevant högskoleutbildning och brinner för kvalitets- miljö- och arbetsmiljöfrågor. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik och AMA/MER.

Körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen måste du vara orädd och framåt och det krävs att du kan kommunicera med både beställare och företagets personal. Du bör vara strukturerad och skicklig på att driva flera frågor parallellt och drivs av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar, på kort och lång sikt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och är ett heltidsjobb.

Kontakta gärna vår VD Filip Stamenkovic på e-post filip.stamenkovic@lestra.nu vid frågor.

Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 28 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.