Inköpare - Anläggning

Inköpare - Anläggning

Nu söker vi en inköpare!
Lestra utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Stockholms ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att stötta våra platschefer och projektledare genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projektet. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Lestras inköpsprocess. Rollen innebär även att du arbetar med leverantörsutveckling och du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik, leverantörsprecision och minimerad riskexponering.

Kvalifikationer
För att du ska trivas i rollen är du en person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Du har minst ett års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Har du dessutom arbetat med inköp inom bygg eller anläggningsbranschen är det meriterande.

B-körkort är ett krav.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och är ett heltidsjobb.

Kontakta gärna vår VD Filip Stamenkovic på e-post filip.stamenkovic@lestra.nu vid frågor.

Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Kontaktperson Filip Stamenkovic
Telefon 0812818800
Område Botkyrka
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.