HR-chef Lestra

HR-chef Lestra

Nu söker vi en HR-chef!
Lestra utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Stockholms ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som HR-chef är att på operativ nivå leda bemanningsarbetet och personalplaneringen. Du är ansvarig för att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet, vilket du gör i nära samarbete med avdelningscheferna.

Du kommer att arbeta operativt, men också strategiskt utifrån verksamhetens behov. Du ansvarar för att lagar, förordningar, riktlinjer och fastställda policys efterlevs. I rollen som HR-chef ingår att förhandla med fackförbunden i HR-relaterade frågor. Du ger också stöd till chefer i alla typer av HR-frågor. Du kommer att vara personalansvarig för HR-sektionen som består av en löneadministratör och en office manager.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk utbildning och troligen några års erfarenhet inom HR. För dig som har kortare erfarenhet kan möjligheten att växa in i rollen erbjudas. Du tycker om att arbeta nära verksamheten och trivs med kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Din svenska och engelska är god. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Du är prestigelös, självständig och en naturlig ledare. Du inger förtroende och har en god kommunikativ förmåga. Vidare arbetar du strukturerat, ser helhetsperspektivet och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet.

Du har akademisk utbildning inom företrädesvis PA alternativt längre förvärvad relevant arbetslivserfarenhet.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och är ett heltidsjobb.

Kontakta gärna vår VD Filip Stamenkovic på e-post filip.stamenkovic@lestra.nu vid frågor.

Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.