Entreprenadingenjör - Anläggning

Entreprenadingenjör - Anläggning

Nu söker vi Entreprenadingenjörer till väg och anläggningsprojekt i Stockholm!
Vi utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Sveriges ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör fungerar du som länken mellan projektchefen och våra arbetsplatser inom området. Du arbetar även tillsammans med projektchefen vid planering av nya uppdrag, och är en viktig rådgivare vid framtagandet av produktionskalkyler exempelvis gällande riskbedömning och identifiering av utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår att samverka i ett antal interna nätverk för att sprida erfarenheter och stötta våra projekledare med produktionsutveckling. Som entreprenadingenjör kommer du rapportera direkt till projektchefen och ingå i dennes stab.

Detta förväntar vi oss av dig
Du har en teknisk universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten eller annan formell bakgrund/erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Som person är du driven, ser affären, och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. Du har god datavana och är intresserad av att utveckla vårt arbete med interna IT-system. B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har arbetat med anläggning tidigare. Du måste också ha en god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och kreativ samt agera på ett affärsmässigt sätt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med uppdrag inom Stockholms län. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du anlägga Stockholm med oss? Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.