Nu söker vi en Anbudsingenjör till mark- och anläggningsprojekt i Stockholm!

Som anbudsingenjör driver du hela anbudsprocessen och kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbud. Tjänsten innebär ett nära samarbete med både kalkylchef och platschef för framtagande av kvalitativa anbud.

Hos oss på Lestra kan du vara med på en resa som inte är någon annan lik. Då vi har ambitiösa mål och stora framtidsplaner får du möjlighet att utvecklas både personligt och yrkesrelaterat i takt med företagets tillväxt. Du kommer att lära dig verksamheten från grunden och ha ett stort inflytande i hur arbetet drivs framåt, främst inom kalkylavdelningen men även inom andra områden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att bli erbjuden en stimulerande tjänst och få möjlighet att kalkylera en stor variation av projekt så som väg-, torg-, park- och VA-anläggningar. I ditt arbete ingår att läsa juridiska dokument, ta fram offerter, upprätta riskanalyser och kvalitativa kalkyler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som anbudsingenjör, en högskoleutbildning inom bygg och anläggning, eller erfarenhet som arbetsledare/platschef inom markanläggning.Som person är du ytterst noggrann och drivs av eget ansvar. Du har behärskat konsten av att hålla många bollar i luften och kan planera ditt arbete flera veckor framåt i tiden. Ett strukturerat arbetssätt är fundamentalt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Du behärskar svenska i tal och skrift samt kan upprätta olika avtalsdokument. God datorvana är ett krav.

Har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och vill vara med att driva Lestras kalkylarbetet framåt? Då ser vi fram mot din ansökan!

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med uppdrag inom Stockholms län. Provanställning kommer att tillämpas.

Vid frågor, kontakta Nadia Ahad på nadia.ahad@lestra.nu.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.