Affärsområdeschef - Drift och underhåll

Affärsområdeschef - Drift och underhåll

Nu söker vi en affärsområdeschef!
Lestra utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Stockholms ledande anläggningsföretag. Lestra erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Här finns utrymme för handlingskraft och innovation. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vem är du?
Som Affärsområdeschef drift och underhåll är du ansvarig för verksamhetsutveckling och fortsatt ökad lönsamheten inom ditt ansvarsområde. Ledarskapet är en central och viktig del av rollen med ett fullt personalansvar för ett team som rapporterar direkt till dig. Rollen som Affärsområdeschef innebär ett fullt resultat-och budgetansvar vilket ställer krav på en god ekonomisk förståelse och en hög grad av affärsmässighet där du etablerar ekonomiska avtal med kunder och underentreprenörer utifrån ett lönsamt perspektiv.

Huvudsakliga ansvarsområden
Som Affärsområdeschef drift och underhåll ansvarar du för drift, skötsel och underhållsavtal inom Stockholms län. Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer lagefterlevnad samt myndighetskrav. I tjänsten ingår personal- och arbetsmiljöansvar vilket inkluderar uppföljning av mål. Som Affärsområdeschef deltar du även i projekt avseende underhåll och nyproduktion.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och är ett heltidsjobb.

Kontakta gärna vår VD Filip Stamenkovic på e-post filip.stamenkovic@lestra.nu vid frågor.

Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 27 aug 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms snabbast växande anläggningsföretag. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.