Nu söker vi elektronikmontörer till kund i Tumba!

Nu söker vi elektronikmontörer till kund i Tumba!

Om tjänsten

Nu söker vi nästa stjärnkonsult till vår kund i Tumba! Är det du? Har du erfarenhet av montering eller arbetat i en liknande roll är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna roll kommer du huvudsakligen montera och tillverka robotar som består av tusentals komponenter. Du kommer arbeta med el, mekanik och hydraulik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verkstadsindustrin samt någon vana av att läsa elscheman och ritningar. Du bör också ha en god samarbetsförmåga eftersom du kommer arbeta i ett team som präglas av högt i tak och raka rör!

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Vidare är du driven och har en vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av att vara montör (eller arbetat i en jämförbar roll).
Meriterande
  • Erfarenhet från industriarbete.
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning.
  • Erfarenhet av att läsa elscheman och ritningar.
  • Truckkort.
Mer om tjänsten

Placeringsort: Tumba

Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 h/v

Arbetstid: Måndag-fredag

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Bemanning, uthyrd som konsult.

Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.