Montör med mekanik och elkunskaper

Montör med mekanik och elkunskaper

Om företaget

Nu söker vi en duktig montör till vår kund i Tumba i Stockholm. Här kommer du att arbeta med montering av maskiner inom mekanik, hydraulik, pneumatik samt el. Till din hjälp använder du ritningar och elschema och du kommer att arbeta i ett team. Vi söker fler montörer till januari men några av tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Företaget använder Lean och taktad montering. Arbetet passar den som vill utvecklas inom avancerad montering och har som mål att bli en expert inom sitt yrke. Arbetet håller högt tempo vilket gör att du bör trivas med att ständigt ha saker att göra.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen montering, robotarna du tillverkar har tusentals komponenter vilket innebär att du ständigt kommer att lära dig nya moment inom el, mekanik och hydraulik. Du kommer att vara en del av ett montörs team i en kultur som präglas av högt i tak och raka rör. Produktionscheferna på arbetsplatsen är närvarande och mycket kunniga inom sitt område.

Formell kompetens

Utbildning och/eller kunskap inom montering eller annan industribakgrund.

Din bakgrund

Är du teknisk duktig eller en van montör tveka inte att söka tjänsten. Vi ser ambition och vilja som stora ingredienser och det kan väga upp mot en tunnare erfarenhet.

Personliga egenskaper

För att lyckas bra i denna tjänst ser vi gärna att du är självgående, engagerad och har hög arbetsmoral. Du är noggrann och alltid mån att göra ett väl utfört arbete.
Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/dagtid/Tumba

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Heltid/Dagtid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.