Händig person med verktygsvana

Händig person med verktygsvana

Uppdraget

Vi söker nu 2 stycken duktiga personer till vår kund i södra Stockholm. Kunden är en stor tillverkare av olika produkter inom mjölkhantering och är mycket ledande i sin bransch. Kunden har sin verksamhet i Tumba och det går mycket bra att ta sig till från arbetsplatsen med både bil som kommunalt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av montering av maskinerna i tillverkningen. Du kommer även få arbeta med felsökningar och arbeta proaktivt så maskinparken kan hållas funktionella. Du kommer bli anställd på Lernia Bemanning AB och uthyrd till kunden.

Personliga egenskaper

Du som söker ska vara teknisk lagd och ha arbetat med montering eller installation. Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan arbeta både självständigt samt i grupp.

Krav
  • Teknisk bakgrund
  • Erfarenhet från montering
  • Verktygsvan
Ort

Stockholm/Tumba

Anställning
Heltid/tillsvidare/Omgående

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.