Boendestöd för LSS

Boendestöd för LSS

Är du en ansvarstagande person med ett stort intresse för hälsa och sjukvård? Vill du vara med och bidra till Stockholm Stads framgångar? I rollen som Boendestöd till LSS får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt givande och utvecklande jobb.

Om tjänsten
Som Boendestöd till LSS kommer du att stötta personer i boendet med vardagsrutiner. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Om dig

Vi söker främst dig som behöver lite hjälp att få in en fot på arbetsmarknaden.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Du har god känsla för hälsa och sjukvård och uppskattar utmaningar i arbetet. Du ser till så att dina arbetsuppgifter utförs med noggrannhet. Vi söker dig som bor runt Skärholmen, Vårberg, Vårby, Sätra, Bredäng och Segeltorp.
Vi ser gärna att du kan göra dig förstådd på svenska, både i tal och skrift.

Meriterande

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg där du arbetat som undersköterska eller sjuksköterska, däremot är det inget krav.

Arbetsuppgifter
Du kommer att stötta personerna i boendet med deras vardagsrutiner, där du förväntas:
  • Hjälpa till med morgonrutiner
  • Assistera i städning
  • Gå på promenader
  • Vara behjälplig vid måltider
  • Jobba utifrån kvällsrutiner
  • Assistera i intimhygien
Om anställningen
  • Placeringsort: Skärholmen
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: 1 december 2020
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.