Teknisk Säljare

Teknisk SäljareHummeltorp Sverige AB är ett företag som växer fort både nationellt och globalt. Vi utvecklar flera världsunika metoder och tekniker inom återvinning, masshantering och vattenrening.


Med en återvinningsgrad på 96% renar vi schaktmassor och jord och ser till att de kan återanvändas någon annanstans. Vi arbetar alltid med miljöns bästa för ögonen och har fokus på hållbar och klimatsmart återvinning.

Vår anläggning finns i Grödinge, södra Stockholm.

För mer information se: hummeltorp.se

Företaget expanderar och vi söker nu en:


Teknisk Säljare


Du har erfarenhet av kalkylering och offertering från byggnadsindustrin. Du trivs med att träffa prospekts och kunder och bygga långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har en god känsla för företagande och att göra affärer där alla vinner i längden.

Här får du möjlighet att påverka och forma rollen och hitta dina områden att utvecklas inom. Vårt mål är att bli ännu bättre och mer hållbara och här får man vara med och påverka och följa företagets positiva utveckling framåt.

Tjänsten
  Du kommer att vara en nyckelspelare i att fortsätta att bygga vidare på hållbar och klimatsmart återvinning av schaktmassor och jord.

  Den största delen av tiden tillbringas på vår anläggning i Grödinge i södra Stockholm men även att du startar direkt från bostaden någon dag i veckan. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt ha körkort för bil.

  Ansökan

  I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson på Karisma är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 25 augusti 2022.
  Mer info
  Kontaktperson Kurt Ståhl
  Telefon 0739-465805
  Område Botkyrka
  Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (13 dagar kvar)