Innesäljare inom Fastighetsautomation

Innesäljare inom Fastighetsautomation

JEMKO AB är en Styr & Regler leverantör som i första hand använder sig av standardprodukter inom fastighetsautomation och processautomation. Företaget upplever just nu en mycket stark expansionsfas. JEMKO har ett mycket stort kunnande och lång erfarenhet av Fastighets- och Processautomation speciellt med inriktning inom den marina sektorn där företaget är specialiserad på driftsövervakning, pneumatik och temperaturstyrning men även ventilationsfrågor. JEMKO utför även konsultrådgivning avseende komfortstyrning (temperatur, fukt) och Luftkonditionering (AC). Ett bra styrsystem med rätt underhåll effektiviserar det för varje fastighetsägare med bättre ekonomi, samtidigt spar vi på jordens resurser vilket är bra för vår och våra kommande generationer. Se mer på www.jemko.se

Innesäljare inom Fastighetsautomation

Profil

Vi söker dig som har utbildning inom el och det är en extra fördel om du också har erfarenhet inom automation eller styr- och reglerteknik.

Vi välkomnar även seniora sökande med lång bransch-erfarenhet. Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift är i första hand att ta hand om förfrågningar och kundärenden samt diverse kontorsgöromål som att ta emot eller skicka leveranser. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt körkort och tillgång till egen bil.

Företaget finns i Tumba, i södra Stockholm. Vi erbjuder ett intressant arbete med goda framtidsmöjligheter för rätt person i en spännande marknad med stor utvecklingspotential.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 20 december.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (4 dagar kvar)