Försäljningsansvarig Sverige med kunskap om Automation

Försäljningsansvarig Sverige med kunskap om Automation

JEMKO AB är en Styr & Regler leverantör som i första hand använder sig av standardprodukter inom fastighetsautomation och processautomation. Företaget upplever just nu en mycket stark expansionsfas. JEMKO har ett mycket stort kunnande och lång erfarenhet av Fastighets- och Processautomation speciellt med inriktning inom den marina sektorn där företaget är specialiserad på driftsövervakning, pneumatik och temperaturstyrning men även ventilationsfrågor. JEMKO utför även konsultrådgivning avseende komfortstyrning (temperatur, fukt) och Luftkonditionering (AC). Ett bra styrsystem med rätt underhåll effektiviserar det för varje fastighetsägare med bättre ekonomi, samtidigt spar vi på jordens resurser vilket är bra för vår och våra kommande generationer. Se mer på www.jemko.se

Försäljningsansvarig Sverige med kunskap om Automation

Profil

Vi söker dig som har arbetat med affärsutveckling, försäljning eller liknande med erfarenhet av automation. Du har dokumenterade resultat inom affärsutveckling, service eller försäljning.

Exempel på varumärken som du kommit i kontakt med kan vara: Siemens, Regin, Honeywell, Sauter, Produal, Schneider, Thermocon-Danelko AB eller Power it (Diana). Vi välkomnar även seniora sökande med lång bransch-erfarenhet.
Du är serviceminded och mycket lyhörd för kunders behov och sätter alltid kunden i centrum.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift i första skedet, är att strategiskt utveckla att ta hand om nuvarande kundkontakter i Sverige, från sin nuvarande position till nya dimensioner. Det krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt körkort för bil.

Företaget finns i Tumba, i södra Stockholm. Vi erbjuder en mycket intressant utmaning med goda anställningsvillkor i en intressant marknad med stor utvecklingspotential.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 200 december.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)