Bilmekaniker till välkänt företag i Kungens Kurva

Bilmekaniker till välkänt företag i Kungens Kurva

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker erfarna och självgående bil- och fordonsmekaniker som är på jakt efter nya utmaningar. Vår kund är ett snabbväxande företag där framgången byggs genom medarbetarnas engagemang och drivkraft. Tjänsten är en tillsvidare med möjlighet till anställning direkt hos kund efter ca 6 månader. Vi ser gärna att du som söker drivs av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning

Vår kund är stor inom buss, lastbil och transportbilar och du kommer utför reparationer, underhåll, felsökning samt service av dessa typer av fordon. Din arbetsdag är 07:00 - 16:00, fredagar 07:00 - 14:00.
Arbetet som mekaniker innebär både eget ansvar och teamarbete, varpå vi anser att du som söker bör vara trygg med att kunna ta egna beslut men även förstår att för att skapa en bra arbetsmiljö måste man arbeta tillsammans med sina kollegor. Det är alla tillsammans som bidrar till att utföra jobbet på ett professionellt och kvalitativt sätt.

DINA KVALIFIKATIONER/KRAV
  • Relevant teknisk utbildning, tex fordonsmekaniker eller dyl
  • Några års erfarenhet som bil/fordonsmekaniker.
  • Vana av att följa reparationsanvisningar
  • B-körkort. C, CE och D-körkort är meriterande.
  • Datorvana
  • Flytande svenska i tal och skrift
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som tekniker, mekaniker, reparatör eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

Om oss

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/