Säsongsmedarbetare till Logistikcenter

Säsongsmedarbetare till Logistikcenter

Dina Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av logistikarbete? Är du dessutom noggrann och strukturerad? Nu söker vi medarbetare till vårt logistikcenter i Botkyrka. Som medarbetare på vårt logistikcenter kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av att bearbeta kundorder och då genom hela processen. Det innebär bland annat att du sammanställer order, kontrollerar varor och packar för leverans. Du ansvarar för att våra kunder får rätt varor, i rätt tid, i rätt skick och till rätt plats. I arbetsuppgifterna ingår också att aktivt arbeta med optimera av processer, i logistikcenter.

Din Profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du som söker är organiserad och strukturerad och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter för uppnå ett effektivt arbetssätt. Som person är du lösningsorienterad, har stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kolleger nå framgång. Truckkort (A1-A4, B1-B4) och truckvana är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Deltid 30 timmar/veckan, under vissa perioder kan omfattningen öka till 38,25 tim/v. Schemalagd arbetstid; dagtid måndag-torsdag samt var tredje helg.

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8-2019.

I vårt team med mer än 18 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare.

Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH familjen.

Nyckelord: Logisitik, Truck

Referensnummer: 19738
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (50 dagar kvar)