Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Utåtriktad Redovisningsekonom Admin Services
- med passion och känsla för redovisning kombinerat med ett kundorienterat synsätt.  
 
Till Havilog AB:s kontor i Tumba rekryterar vi nu en Redovisningsekonom som vill vara en del av deras fortsatta utveckling.
HAVI Logistics är ett logistik och distributionsföretag som jobbar med några av världens och Sveriges starkaste varumärken som McDonald´s, Subway, Pizza Hut, Vapiano och Espresso House.
Med stor passion och glädje får du möjlighet att vara innovativ på ett företag som stöder nya förslag i den dagliga verksamheten.

Bolagets svenska huvudkontor ligger i Tumba, där hela Ekonomiavdelningen finns. Ekonomiavdelningen sköter även ekonomifunktionen för två koncernföretag och består av Controlling, Redovisning och Admin Services.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som Redovisningsekonom inom Admin service sköter du redovisningen för HAVI:s kunder i överensstämmelse med lagar, förordningar och god redovisningssed samt säkerställer att interna regler, policys och rutiner följs i syfte att upprätthålla solid bolagsstyrning.
Du är i en tät kontakt med kund och har ett helhetsansvar för våra kunders redovisning där du ständigt strävar efter att förbättra och utveckla relationen och verksamheten. 
  Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar
De huvudsakliga aktiviteterna omfattar bland annat:
  • Löpande bokföring och hantering av leverantörsfakturaflöde och fakturering
  • Upprätta månads- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer
  • Upprätta budget för avdelningen Admin Service samt eventuellt för en eller flera kunder.
  • Rapportering av moms och andra indirekta skatter
  • Rapportera statistik till olika organisationer och myndigheter.
  • Säkerställa att lagar, regler och avtal inom ämnesområdet följs. 
  • Nära kontakt och dialog med kund, vårda och utveckla befintliga kunder samt sälja in vår tjänst till potentiellt nya kunder.
  • Kontinuerligt stimulera ”out-of-the-box” tänk för att öka kundtillfredsställelse samt i effektivitets- och produktivitetshöjande syfte
  • Ha kunskap om de olika IT verktyg som används såsom Fortnox & Ascendo.
  • Systemadministratör av de olika programvaror som används

Vem är du?
Du är Redovisningsekonom, med minst 3-5 års yrkesmässig erfarenhet från ekonomiavdelning på ett medelstort eller större företag alt en redovisningsbyrå.
Som person är du drivande, strukturerad, självständig, professionell i ditt bemötande, har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta mot strikta deadlines. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, analytisk och är nyfiken. Du kan prioritera och har förmåga att hantera såväl interna som externa kontakter. Du är van vid att tillfälliga arbetstoppar kan uppstå.
Goda kunskaper inom IT är en förutsättning liksom att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska. Du behärskar Microsoft Excel och är van användare av något av de större affärssystemen.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.
 
Välkommen med din ansökan:
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till NXT Interim & NXT Rekrytering som hanterar hela processen via ansökningslänk. 
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan utan ansök snarast möjligt.

Havilog AB är en logistikleverantör med kunder som McDonald’s, Espresso House, Pizza Hut, Vapiano, Subway och Jensen’s Böfhus, där McDonald’s är den största kunden. Som logistikpartner förser vi året över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder.  Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,3 mdr kronor och har ca 250 anställda.  Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.


Sökord: Ekonom, Civilekonom, Redovisning, Redovisningsekonom, ekonomijobb, redovisningsjobb, tumbajobb, karriär, career, finance.
 
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://havi.com
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (15 dagar kvar)