Vi söker en driven säljare som ska sälja in och informera om fiber!

Vi söker en driven säljare som ska sälja in och informera om fiber!

Är du en orädd person som älskar att träffa nya människor? Är din starka sida att ge bra information och vara trovärdig? Är en person som har lätt för att bli omtyckt? Sök denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Du tillsammans med en kollega kommer starta på kontoret 14:00 söndag till torsdag. Ni kommer att få ett område i Botkyrka som ni ska gå igenom under eftermiddagen. Ni ska se till att peppa varandra, vara taggade och laddade för att ge god information och i sin tur även sälja in fiber till det hushåll ni besöker!

Under sex månader (med goda möjligheter till förlängning) kommer ni att knacka dörr och sälja in fiber till kunder som bor i villa eller radhus. Du kommer alltid ha din kollega med dig i samma område, men arbetet sker enskilt. Ni kommer utgå ifrån huvudkontoret i Tumba för att sedan ta er till det området som ska bearbetas med bil. När ni är ute bland kunderna är det ett leende på läpparna som krävs och en vinnarskalle. Alla kunder kommer inte vilja prata med er, men ni ska se till att vända på det och få dom att inse att det är värt det om dom lyssnar på det ni har att säga! Efter arbetsdagen registrerar man det som genomförts under eftermiddagen på en data i Excel. Det är bra om du är tekniskt intresserad, har förståelse för fiber och älskar nya möten!

Din profil

För att lyckas i denna tjänst måste du vara orädd, våga ta för dig och vilja utmana dig själv. Det är upp till dig att uppnå målen och då får du även ta del av en bonus. Det är inte många timmarsarbeten per dag men det gäller att varje dag vilja prestera på topp och tillsammans med din kollega motivera till att uppnå bästa möjliga resultat!

Krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skift
Meriterande
- Engelska

Villkor

Arbetstider: 14-20:30 Söndag till Torsdag
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid (80%)
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735 14 80 36
Område Botkyrka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.