Servicetekniker till stabilt och familjärt företag

Servicetekniker till stabilt och familjärt företag

Servicetekniker till stabilt och familjärt företag
Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta med större maskiner och fordon? Sök då tjänsten som servicetekniker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparationer och förebyggande underhåll. Arbetsuppgifterna är varierande utifrån behovet från kunden och vilken maskin som behöver åtgärdas. Du kommer att främst arbeta med lantbruksmaskiner och tunga fordon. Som servicetekniker är du verksam runt Södertälje, Stockholm. Största delen av kundkretsen är företag och inte så mycket privatpersoner, så tjänsten innefattar även en del kundmöte. Du kommer att få en ordentlig uppstarts och inlärningsprocess.

Din profil

Skallkrav:
  • Någon form av utbildning inom fordonsbranschen
  • Verktygsvana och lite erfarenhet av arbete med maskiner
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Meriterande:
  • Tillgång till egen bil
  • Erfarenhet av liknande yrke
  • Heta arbeten
  • SSG-Legitimation
Eftersom kundföretaget efterfrågar en kundbemötande servicetekniker, önskar vi någon som är trevlig, anpassningsbar, lösningsorienterad, händig och som har tålamod. Kundföretaget lägger stor vikt på att du har ett brinnande intresse för maskiner och stora fordon.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Botkyrka
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-31 40 81
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett stabilt företag som funnits länge och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. Det är en rikstäckande organisation med maskinförsäljning och serviceställen. Företaget har 60 verkstäder runt om i landet, där de har servicetekniker som hjälper kunderna med deras maskiner. Det är en trevlig och familjär arbetsplats där alla är måna om varandra. Företaget har väldigt höga betyg när det har gjorts medarbetsundersökningar. Företaget har kontinuerliga aktiviteter med sina anställda så som middagar, konserter m.m.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.