Biträdande restaurangchef till Fazers Militär Restaurang Vällinge, Stockholm

Biträdande restaurangchef till Fazers Militär Restaurang Vällinge, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som biträdande restaurangchef!


Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker nu en biträdande restaurangchef med goda ledarerfarenheter och förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Som biträdande restaurangchef hos oss är du delaktig i den dagliga driften och förstår vikten av att vara en närvarande ledare. I rollen som biträdande restaurangchef har du personalansvar för en liten grupp som du leder och motiverar mot ständig förbättring och utveckling såväl på individ- som på gruppnivå. Som biträdande restaurangchef för vår restaurang kommer du ansvara för att vi tillsammans skapar smakupplevelser och håller en hög servicenivå. Du kombinerar arbetet i driften med administrativa uppgifter. Älskar du dessutom hälsosam och vällagad mat och har ett intresse för trender inom det aktuella området kommer vi att trivas ihop! Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Kvällar och helger kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar.

Vad vi önskar av dig
Du är utbildad kock och har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef och/eller ledare inom restaurangbranschen. Du är van vid att arbeta serviceinriktat och har tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person är du utåtriktad och involverande med ett engagemang för att uppnå uppsatta mål tillsammans med dina medarbetare. Du är målinriktad och har ett flexibelt arbetssätt. Vidare brinner du för att arbeta tillsammans med andra och att alltid leverera bästa möjliga service.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Mia Koivisto på telefon: 073- 82 07 954 alternativt via mail: mia.koivisto@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via ansökningsknappen, dock senast den 2019-04-30.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser