Servicetekniker Underjord, Stockholm

Servicetekniker Underjord, Stockholm

Job description:

Är du vår nya kollega? Vi söker just nu ett flertal Servicetekniker till vårt underjordsteam för infrastrukturkontrakt runt om i Storstockholmsregionen. Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Då har vi rätt utmaning för dig!

Jobbeskrivning
Som servicetekniker i vårt underjordsteam har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar ute hos våra kunder. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår anläggningsutrustning ute hos kund blir dina främsta arbetsuppgifter. Arbetet ställer höga krav på goda kundrelationer och framgångsrik service - allt med kundens bästa i fokus.

Teamet består idag av sex duktiga tekniker på olika projekt runt om i Stockholm och du blir en viktig spelare i detta team för att säkerställa bästa möjliga service för våra kunder. Vi jobbar fyradagars vecka, måndag - torsdag om 36h per vecka, och som underjordstekniker hos oss utgår du hemifrån med egen servicebil. I början av din anställning jobbar du nära tillsammans med våra erfarna tekniker för att komma in i arbetsdagen med dess uppgifter på absolut bästa sätt!

Din personlighet
Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven, engagerad, med en positiv attityd och ett ordningsamt arbetssätt. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter snarare än problem och arbetar proaktivt i den mån det går. Du tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor.

Dina erfarenheter och kunskaper
Vi önskar att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kombinerat med minst fem års erfarenhet som servicetekniker för tunga maskiner och fordon. Du har ett brett systemkunnande inom hydraulik och elektronik och har även goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och av att arbeta med lagerhantering och rapportering i affärssystem såsom SAP. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Lokalisering
Du kommer att tillhöra vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm.

Vill du veta mer om hur det är att jobba som servicetekniker på Epiroc? Kika gärna på filmen! https://www.youtube.com/watch?v=XoGeC6bBPe0

Ansökan
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information gällande denna möjlighet, vänligen kontakta:
Joacim Israelsson, Regional Servicechef Underjordsprojekt, tel: 070-371 91 19
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64
Mer info
Kontaktperson Alexandra Hummel
Telefon 0200111333
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Epiroc Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 juli 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad. Våra högsta poäng fick vi för den positiva arbetsmiljön, work-life balansen, attraktiva löner och intressanta arbetsuppgifter.

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin. Med den senaste tekniken utvecklar och producerar Epiroc innovativa borriggar, berggrävnings- och byggutrustning och tillhandahåller service och förbrukningsvaror i världsklass. Företaget grundades i Stockholm och har passionerade människor som stöder och samarbetar med kunder i mer än 150 länder. Läs mer på www.epirocgroup.com.