Servicetekniker Ovanjord Stockholm

Servicetekniker Ovanjord Stockholm

Job description:

Är du vår nya kollega? Vi söker fler kunniga Servicetekniker till vårt ovanjordsteam för arbete både i vår serviceverkstad och ute hos kund i Storstockholmsregionen. Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta med Epiroc's världsledande borrmaskiner och riggar? Då har vi rätt utmaning för dig!

Jobbeskrivning

Som servicetekniker har du ett varierande arbete med stort eget ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av service, felsökning, reparation och montage av bergborrmaskiner och i vissa fall utbildning av nya operatörer. Arbetet erbjuder stora utmaningar då utrustningen består av komplexa mekaniska lösningar där mekanik, hydraulik och el är kunskaper som krävs för att snabbt kunna hitta vad som behöver åtgärdas.

Till din hjälp har vi teknisk support och 16 erfarna tekniker för att säkerställa bästa möjliga service för våra kunder. Arbetet utförs normalt i vår verkstad i Slagsta, beroende på dina kunskaper även emellanåt på fält.

Som Servicetekniker i vårt Rock Drill Center har du ett varierande arbete med stort eget ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att optimera kundupplevelsen främst mot våra avtalskunder på Borrmaskiner, detta genom att förutom serviceaktiviteter som felsökning, reparation och montage av bergborrmaskiner även utföra utbildningsinsatser mot borrare och kunder i ditt dagliga arbete. Baserat på dina kunskaper och lärdomar så kommer du även att driva förbättringsaktiviteter mot våra avtalsansvariga och Borrmaskins konstruktörer.

Arbetet erbjuder stora utmaningar då utrustningen består av komplexa mekaniska lösningar som i samverkan med rigg och operatör skall fungera optimalt, i denna roll ställs det höga krav på gott lagarbete, att se lösningar och att kunna tänka utanför boxen.

Arbetstiderna är normal dagtid med viss flexibilitet och viss övertid då vi alltid försöker avsluta jobben som vi är på.

Profile description:

Din personlighet

Du är en bra lagspelare som känner stolthet i att hålla en hög servicenivå mot kollegor och kunder, du är driven, engagerad, med en positiv attityd och ett noggrannt arbetssätt. Du trivs lika bra med att utföra arbete i vår verkstad som ute hos kund och ser alltid möjligheter i de olika utmaningar du stöter på. För att trivas i rollen tror vi även att du har ett genuint tekniskt och mekaniskt intresse som bas.

Dina erfarenheter och kunskaper

Vi önskar att du har en teknisk utbildning, kombinerat med erfarenhet som servicetekniker mot tunga fordon eller inom bilindustrin. Utöver mekaniska färdigheter är el-, hydraulik- och canbuskunskaper ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

We offer:

Företagspresentation

Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet Edenred, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.
Mer info
Kontaktperson Lena Blomkvist Hussein
Telefon 0200111333
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.