Servicetekniker Underjord, Stockholm

Servicetekniker Underjord, Stockholm

Våra maskiner bygger Sverige. De är några av branschens mest moderna och används idag i de största infrastrukturprojekten i vårt lands historia. Vi är stolta över våra maskiner - och de projekt som de används för - och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem.


Uppdragsbeskrivning

Vi söker just nu erfarna servicetekniker till olika underjordsprojekt i Storstockholmsregionen. Som servicetekniker hos oss har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår gruv- och anläggningsutrustning ute hos kund blir dina främsta arbetsuppgifter. Du leder arbetet självständigt ute hos våra kunder, vilket innebär att du behöver ha mycket eget driv. Arbetet ställer höga krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?
För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Vi önskar att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kombinerat med minst fem års erfarenhet som servicetekniker för tunga maskiner och fordon. Du har ett brett systemkunnande inom hydraulik och elektronik och har även goda IT-kunskaper. Det är också önskvärt med erfarenhet av att arbeta med lagerhantering och att rapportera i affärssystem (SAP). Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Lokalisering
Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm, men du kommer att arbeta ute på något av våra kundprojekt i Stockholmsregionen.


Kontakt

Joacim Israelsson, Regional Servicechef Underjordsprojekt, tel: 070-371 91 19
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

Epiroc erbjuder...
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Övrigt
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram mot din ansökan!

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Epiroc är idag en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillverkar Epiroc innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass.

Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (24 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi har bytt namn! Atlas Copco Gruv- och Bergbrytning har blivit Epiroc Sverige.

På Epiroc fokuserar vi helt och fullt på gruv- och bergbrytning, infrastruktur och naturtillgångar. Renodlingen gör att vi kan serva våra kunder inom de verksamheterna ännu bättre. Följ vår resa på epiroc2018.se