Ingenjör / Mekatronik

Ingenjör / Mekatronik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Mekatronikingenjör kommer du att ingå i ett team av 9 personer som både arbetar både mekanister samt som automationsingenjörer. Dina främsta arbetsuppgifter i rollen kommer att vara att utveckla, konstruera och utvärdera konstruktioner för ändamålet.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av Studentwork men du kommer att bli anställd direkt av Dustcontrol.

Start: Så snart som möjligt.

Placering: Norsborg

Omfattning: Heltid

Din profil

För denna roll önskar vi att du har ingenjörsutbildning inom produktutveckling eller mekatronik. Som person ser vi att du är självgående, lösningsorienterad, driven och målmedveten.

Låter det som om det är dig vi söker? Tveka inte att ansöka redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö
Dustcontrol främsta uppgift är att underlätta en effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö för våra kunder. Vi säljer produkter och specialanpassade lösningar som gör att kunden kan fokusera på sin produktion. Dessutom erbjuder Dustcontrol service inklusive tillbehör och reservdelar. Med mobila stoftavskiljare och stationära centralsuganläggningar hjälper Dustcontrol företag över hela välden till en effektivare produktion och till bättre produktionskvalitet. De skapar en renare arbetsmiljö genom att suga damm och andra föroreningar.

Idag består företagsgruppen Dustcontrol av huvudkontoret i Sverige och dotterbolag i Tyskland, Österrike, Storbritannien, USA och Finland.