Frontendutvecklare till DeLaval

Frontendutvecklare till DeLaval

Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld? DeLaval växer och letar nu efter en Frontendutvecklare till deras mjukvaruutvecklingsteam inom Robotic Milking. Ta chansen att få arbeta i ett högteknologiskt ledande bolag som är inne i en spännande digital förändringsresa!

DeLaval är världens största utvecklare, tillverkare och leverantör av mjölkproduktionslösningar. De erbjuder dig en arbetsplats som ingen annan, där toppmodern teknik går hand i hand med djurens välbefinnande.

Om tjänsten

Som Frontendutvecklare tillhör du mjukvaruutvecklingsteamet inom Robotic Milking som utvecklar autonoma och innovativa mjölkningssystem och robotar. Deras helautomatiserade robotar styrs av ett avancerat grafiskt användarsnitt där de utvecklar frontend GUI mjukvara i Angular. Backend är utvecklad i Java.

Som Frontendutvecklare kommer du att arbeta med:
 • Produktutveckling från idé till slutlig lösning
 • Förbättringar och utveckling av befintliga system och komponenter
 • Skriva automatiserade testfall för producerad mjukvara
Rollen kommer att arbeta tvärfunktionellt med ett flertal olika team inom organisationen.

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö där du har fabriken, utvecklingen och testutrustningen tätt intill varandra, placerade i Tumba.

Är det här du?

Vi söker dig som har:
 • Minst två års erfarenhet av att arbeta med grafiska användargränssnitt
 • Erfarenhet av att använda ett agilt förhållningssätt för att utveckla mjukvara.
 • Goda programmeringskunskaper i Angular och Java.
 • En Master i datavetenskap eller motsvarande utbildning
 • Flytande svenska och engelska
Det är meriterande om du har:
 • Kunskaper i programmeringsspråken Pyton, C och C++. (Används i gamla äldre produkter)
 • Erfarenhet av att skriva automatiserade testfall för all producerad mjukvara
 • Erfarenhet av verktygen Jira, Confluence, Polarion, NetBeans och GIT
 • Kunskap om verktyg för kodkvalitetssäkring
 • Har körkort. (Lättare att besöka testgårdar).
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är stolt över ditt arbete och vill leverera med god kvalitet. Du är positiv och teamorienterad, och har ett agilt mindset. Vi söker dig som är en driven, lyhörd och ödmjuk person som gillar utmaningar och att finna nya innovativa lösningar. Vidare är du är en person som tycker om att samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina idéer och erfarenheter.

På DeLaval tror vi att mångfald i våra team får oss att utveckla bättre produkter och ha den bästa arbetsmiljön

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar påbörjas i mitten på augusti. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Our vision is to make sustainable food production possible. As a company built on innovation, we constantly work to find ways of helping our customers, dairy farmers, do more with less by providing world-leading milking equipment and solutions. Today, DeLaval has approximately 4,500 passionate professionals operating in more than 100 markets around the world. DeLaval is part of the Tetra Laval Group. See more at www.delavalcorporate.com.