Drifttekniker för Fastighet & Media till Crane Currency i Tumba (vikariat)

Drifttekniker för Fastighet & Media till Crane Currency i Tumba (vikariat)

Om företaget

Crane Currency är världsledande inom tillverkning av sedelpapper. För att behålla positionen som pionjär inom avancerad teknik krävs den högsta kompetensen till pappersbruket i Tumba och vi söker därför dig som vill arbeta med den senaste tekniken i en unik miljö med anor från 1700-talet.
Crane Currency är världens största privata leverantör av säkra, hållbara och väl utformade sedlar för centralbanker över hela världen.
Crane Currency är ett av de äldsta bolagen inom sedelbranschen och ett av få företag i världen som kan utföra alla steg i produktionskedjan från design till papperstillverkning, tryckning och säkerhet.

Arbetsplatsen är beläget i Tumba, ca 20 min från Stockholms Central.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker för fastighet & media innebär att du kommer att sköta den dagliga driften och tillsynen av anläggningar i företaget inom energi/media och arbeta med förebyggande underhåll för att på det mest ekonomiska sättet förse bolaget med erforderlig media till driften.

Du har huvudansvar för förebyggande underhåll av ventilation och tillhörande anläggningar. Du kommer tillämpa och arbeta med LEAN på alla områden så att företagets mål uppfylls.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Arbete med all teknisk utrustning och den operativa driften av ångpannor, tryckluft/vacuumcentraler, ventilation, vattenverk, interna värme/kylsystem så att hög tillgänglighet och driftsäkerhet uppnås.
 • Tekniskt driftansvar för energianläggningar samt infrastruktur Energi och Media.
 • Avläsning och datainsamling av energi, vatten, olja, NOx samt intern rapportering och rapportering till myndighet vid chefens frånvaro.
 • Införskaffa nödvändigt material och kemikalier för att säkerställa driften av anläggningar.
 • Självständigt planera och utföra arbeten inom ansvarsområdet och enligt särskild delegering utföra arbeten i el- och styranläggningar under allmän behörighet så att anläggningarna uppfyller mål på tillgänglighet och kostnadseffektivitet.
 • Arbeta självständigt och i samråd med underhållsingenjörer och chefer arbeta med förebyggande underhåll och förbättringar.
 • Arbeta med energieffektiviseringar.
 • Följa upprättade säkerhetsrutiner så att interna och externa krav på säkerhet upprätthålls
 • Följa rutiner och instruktioner vid hantering av maskiner och utrustning mm för att förebygga olyckor och personskador.
 • Rapportera idéer och avvikelser via CAR systemet för att uppnå ständiga förbättringar av verksamheten.
 • Delta i schemalagd beredskap.
Din profil

Förmodligen har du en högskoleutbildning inom driftteknik med inriktning mot kraft/värme eller fastighet eller motsvarande. Alternativt kan dessa färdigheter förvärvats genom lång erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning.

Du har minst 3 års erfarenhet av arbete som drifttekniker.
Du behärskar engelska på en bra nivå i tal och skrift.
Du innehar goda Officekunskaper.
Du har kunskaper i mätarvattenkemi, termodynamiska processer och roterande maskiner.

Meriterande om du har erfarenhet av arbete med LEAN och ständiga förbättringar.

Du kommer arbeta i en organisation som uppmuntrar kreativitet och innovation, det är därför viktigt att du tillför ett engagemang och driv till verksamheten.

Tillträde: Omgående.

Anställning: Detta är en rekrytering vilket innebär direkt anställning hos Crane Currency. Det är ett vikariat som sträcker sig över ett år med bra möjligheter till en tillsvidareanställning för rätt person.
Mer info
Kontaktperson Olle Roback
Telefon 0706-210920
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group Sverige ingår i Eezy Oyj, ett av Nordens ledande företag inom bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt karriär & utveckling.
Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag VMP´s största kundgrupper.
VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen och Installatörsföretagen (IN).
Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering ISO 9001 och 14001.
Läs mer på www.vmp-group.se