Projektledare till Cirkus Cirkörs pedagogiska avdelningen

Projektledare till Cirkus Cirkörs pedagogiska avdelningen

Vill du förändra samhället med oss?

CIRKUS CIRKÖR

Söker en projektledare till den pedagogiska avdelningen i Alby, Botkyrka.

Vi söker dig som vill jobba med oss att förändra samhället med cirkuskonst. Hos oss har vi en kultur där erfarenhets- och kunskapsutbyte är normen och vi är en organisation där människor uppmuntras, växer, tar eget ansvar, har mandat, vågar testa, misslyckas och lyckas. Tillsammans arbetar vi för att hitta den bästa lösningen för gruppen och organisationen. Våra ledord är uppkäftigt engagemang, solidarisk individualism och kvalitativ galenskap.

Den pedagogiska avdelningen bedriver kursverksamhet för alla åldrar i Alby, Stockholm och Göteborg, erbjuder aktiviteter för barn och unga i Botkyrka, gör uppsökande verksamhet i skolan med show och workshops, skräddarsyr fortbildningar och driver pedagogiska utvecklingsprojekt nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att samordna befintliga kommunala och regionala aktiviteter. Du måste gilla att utveckla nya relationer och är van vid att driva mindre projekt från ax till limpa. Vi är ett team med individuella ansvarsområden som samarbetar nära. Du gillar att samarbeta, men har även en mycket god förmåga att ta egna initiativ och driver dina processer självständigt.

Vi tror att du skriver och talar svenska och engelska samt gärna ytterligare ett språk. Du är effektiv, ordningsam och har en seriös inställning till ditt arbete. Du gillar ett högt tempo och är beredd att kavla upp ärmarna när det krävs, men har också en god förmåga att prioritera och planera. Du kommer in en dynamisk och expansiv period på Cirkus
Cirkör fylld av utmaningar och möjligheter!

Du har en utbildning som projektledare eller motsvarade och minst tre års yrkeserfarenhet. Kommunikationserfarenhet ser vi som ett plus.

Vi eftersträvar att vår verksamhet speglar samhället som det ser ut. Interkulturell kompetens samt erfarenhet av arbete med kommunala och regionala strukturer är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Varaktighet
Visstidsanställning, två år på heltid med tillträde så snart som möjligt. Provanställning på sex månader tillämpas. Kollektivavtal Arbetsgivaralliansen.

Frågor om tjänsten
Kontakta verksamhetsledare Clara Norman på clara.norman@cirkor.se

Så här ansöker du
Vi vill ha ditt personliga brev om varför du vill jobba på Cirkör och varför du tror att just du passar för tjänsten samt ett CV senast den 25 februari till jobb@cirkor.se. Intervjuerna kommer att ske löpande.

Om du vill veta mer om oss – www.cirkor.se

Foto: Alex Hinchcliffe
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://cirkor.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cirkus Cirkör är en politiskt obunden, ideell förening som grundades 1995 med målet att etablera nycirkuskonsten i Sverige, konstnärligt och pedagogiskt, samt sätta Sverige på nycirkusens världskarta. Cirkus Cirkörs verksamhet rymmer föreställningar på turné i Sverige och världen, kurser och pedagogiska program för unga, vuxna och äldre med eller utan funktionshinder, gymnasieprogram i nycirkus samt events för företag och organisationer. Cirkus Cirkör driver också Cirkör LAB – en kreativ utvecklingsmiljö för artister och kreatörer från hela världen.