VD-assistent

VD-assistent

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.
Vi söker en VD-assistent till vår ekonomiavdelning med placering på vårt huvudkontor i Tumba. Du kommer ingå i en avdelning som består av åtta personer och rapportera direkt till ekonomichefen. Tjänsten är en koordinerande, assisterande och supporterande roll med allt från traditionella assistentuppgifter till mer avancerade uppdrag som kräver kreativa lösningar.

Huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som VD-assistent kommer du arbeta nära företagets VD samt ekonomichef och vara ett stöd i administrativa arbetsuppgifter såsom att samordna kalenderbokningar och möten, boka lokaler och konferenser samt sköta administrationen gällande våra poolbilar. Vidare ingår det i tjänsten att hantera olika typer av inköp, fakturor och resebokningar. Du kommer att vara sekreterare i styrelsen vilket innefattar insamling, genomgång och utskick av styrelsematerial samt beredningsarbete, protokollskrivning och diarieföring.

Kravprofil
Du bör ha lägst gymnasiekompetens samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och har hög integritet. Det är även viktigt att du är proaktiv, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 april. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information, kontakta gärna ekonomichef Fredrik Vitrera Luiga tel. 070-162 94 82.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.