Områdeschef

Områdeschef

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.Vi söker en områdeschef till vårt södra förvaltningsområde där Tumba och Storvreten ingår med ett fastighetsbestånd på totalt ca 5 000 bostäder. I området finns fastighetsvärdar och områdesassistenter som tillsammans med områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och hyresgästerna på bästa sätt. Som områdeschef har du en spännande och varierande tjänst där ingen dag är den andra lik.

Ansvarsområden
  • Ansvar för drift, skötsel och underhåll av fastigheterna samt hyresgästkontakter
  • Personal- och arbetsmiljöansvar
  • Resultat- och budgetansvar
  • Säkerställa lagefterlevnad
  • Uppföljning av mål
  • Delaktig i projekt avseende underhåll och nyproduktion samt upphandlingar gällande entreprenörsavtal
Kravprofil
Vi söker dig som brinner för att utveckla och driva området framåt och som trivs i ett företag där du kan göra skillnad. Vi ser att du har relevant utbildning dock lägst gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som chef. Som person är du driven, lyhörd, övertygande och flexibel. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, resultatinriktad och är självgående att driva processer vidare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil.

Vårt erbjudande
Botkyrkabyggen erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Här finns utrymme för handlingskraft och innovation och som en del av chefsgruppen har du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 27 november 2022. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information, kontakta gärna förvaltningschef Lotta Dannefalk tel. 070 162 93 56. Besök vår hemsida för mer information, www.botkyrkabyggen.se
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.