Områdeschef

Områdeschef

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.Vi söker en områdeschef till Storvreten förvaltningsområde som har ett fastighetsbestånd på ca 2 000 bostäder. Vi är organiserade i fem geografiska områden med en områdeschef för varje område. I varje område finns miljövärdar, reparatörer, bovärdar och områdesassistenter som tillsammans med områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och hyresgästerna på bästa sätt. Du har personalansvar för områdesteamet och rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter
Som områdeschef ansvarar du för drift, skötsel och underhåll av fastigheterna samt hyresgästkontakter. Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer lagefterlevnad samt myndighetskrav. I tjänsten ingår personal- och arbetsmiljöansvar vilket inkluderar uppföljning av mål. Som områdeschef deltar du även i projekt avseende underhåll och nyproduktion.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som chef, gärna inom fastighetsbranschen. Som person är du lyhörd, övertygande och duktig på att påverka andra, driven och flexibel. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och är självgående att driva processer vidare samt kvalitetsmedveten och resultatinriktad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil.

Vårt erbjudande
Botkyrkabyggen erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Här finns utrymme för handlingskraft och innovation och som en del av chefsgruppen har du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 21 april. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information, kontakta gärna affärsområdeschef Joe Martarian tel. 070-162 94 92.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.