Miljövärd

Miljövärd

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Vi söker en Miljövärd som ska arbeta med den inre och yttre miljön samt tillsynen av våra fastigheter.

Ansvarsområden
I rollen som Miljövärd består de huvudsakliga arbetsuppgifter av att sköta ronderingen av fastighetens allmänna utrymmen som trapphus, tvättstugor, driftlokaler och källarutrymmen samt den yttre miljön. Miljövärden ser till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela och rena samt sköter soprum, miljöstationer och utför enklare reparationer.

Som Miljövärd har du löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer samt är ansvarig för att brandskyddskontroller utförs. Det ingår även att sköta snöröjning och sandning på vintern samt utföra energispararbeten bestående av kontroll, tillsyn och åtgärder. I samråd med Områdeschefen beställer du och följer upp arbeten som våra upphandlade entreprenörer utför.

Kravprofil
Du bör ha gymnasieutbildning och vara intresserad av fastighetsbranschen. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och är självgående. B-körkort krävs.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till karriärutveckling och möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 5 januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.