Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Vi söker en Bovärd som ska bygga goda kundrelationer och verka för en hög trivselfaktor och låg omflyttningsgrad. Bovärden arbetar med hyresgästerna i hela hyresprocessen, från visning och introduktion av lägenheter för nya hyresgäster till avflyttning och slutbesiktning för utflyttande hyresgäster.

Botkyrkabyggen har två affärsområden som är organiserade i fem geografiska områden. I varje område finns Reparatörer, Miljövärdar, Bovärdar och en Områdesassistent som tillsammans med Områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och kunderna på bästa sätt.

Ansvarsområden
I arbetet som Bovärd ingår att visa lägenheter till hyresgäster, beställa och följa upp behovsstyrt lägenhetsunderhåll (BLU), introducera nya hyresgäster och genomföra besiktningar i samband med uppsägningar av hyreslägenheter. Som Bovärd hanterar du uppkommande störningar i bostadsområdena och hanterar avflyttningar. Det ingår även i tjänsten att hålla i möten med hyresgäster i bostadsområdena och boinflytande i olika forum.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet av fastighetsbranschen. Det är önskvärt att du även har en eftergymnasial utbildning. Eftersom vi har över 100 olika nationaliteter representerade i våra bostadsområden är det meriterande om du är flerspråkig. Det är även viktigt att du har goda datakunskaper.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Eftersom arbetet som Bovärd kräver en nära relation med våra hyresgäster är det viktigt att du är lyhörd och bemöter alla människor med respekt. Du är strukturerad och kreativ i ditt sätt att arbeta och kan på ett självgående och ansvarsfullt sätt driva processer.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till karriärutveckling och möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan senast den 21 februari 2020. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.botkyrkabyggen.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade- pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.