Vikariat, barnskötare

Vikariat, barnskötare

Praktiskt arbete som förekommer i förskolan. Samtala, leka och arbeta tillsammans med barnen utifrån aktuellt projekt och övriga pågående processer.. Tillsammans med kollegor ta ansvar för att förskolan är en plats för omsorg, utveckling och lärande. Variation mellan sammarbete och självständigt arbete. Att vara nära barnen och delta, utmana, inspirera och stötta pågåeende lekar, skapande,utforskande. Bidra till en god samverkan mellan förskola och hem.

Kvalifikationer
Erfarenhet av att arbete i förskola. Erfarenhet och kunskap om att arbeta språkutvecklande. Du kan använda olika digitala verktyg tillsammans med barnen. Du är insatt, har läst och förstår förskolans uppdrag utifrån vår läroplan.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förskolan Nackdala ligger i Tumba. Förskolan Nackdala ingår i Norra Tumbas förskoleenhet.