Valhandläggare till Kommunledningsförvaltningen

Valhandläggare till Kommunledningsförvaltningen

Vi söker nu en valhandläggare till Demokrati- och kansliavdelningen inom Kommunledningsförvaltningen. Som valhandläggare har du en central roll i kommunens demokratiska arbete genom att bistå valnämnden i förberedelserna inför valet till Europaparlamentet 2019. Uppgifterna är omväxlande och består bland annat av administration av kommunens vallokaler, bemanning, material och information inför valet. Du bedriver ditt arbete i nära samarbete med avdelningens övriga personal däribland avdelningens valsamordnare samt en annan valhandläggare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning med inriktning mot statsvetenskap/ samhällsvetenskap eller motsvarande erfarenheter/kunskaper. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet. Yrkeserfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande. Som person är du strukturerad, noga och flexibel. Du arbetar effektivt och har förmåga att prioritera utan att göra avkall på kvalitet. Du har ett engagemang och intresse för demokratifrågor. Du kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar och besitter även en god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Jakob Etaat
Telefon 073-421 87 26
Område Botkyrka
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med över 92 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt en ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelserik och variationsrik kommun med plats för nytänkare.