Undersköterska till nyrenoverat vård- och omsorgsboende

Undersköterska till nyrenoverat vård- och omsorgsboende

Om arbetsplatsen
Äldreomsorgen är en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka kommun som ger äldre människor möjlighet att vara självständiga, trygga och ha en meningsfull tillvaro dygnet runt. Hos oss samarbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter för att kunna ge den bästa äldreomsorgen. Våren 2020 så kommer etapp två av ny-renoveringen av vård- och omsorgsboendet Tunängen vara färdigt och vi är redo för 60 boenden att flytta in. Därför söker vi nu 50 stycken undersköterskor som vill arbeta tillsammans med oss! Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och vill stötta äldre i deras vardag. Följ oss på facebook: https://www.facebook.com/tunangen/ Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar som undersköterska innebär att planera och utföra vård- och omsorgsarbete med brukaren i fokus. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera brukarna bl.a. utifrån insatser och önskemål som upprättas i genomförandeplan. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Vidare kommer du: * Arbeta med social dokumentation i verksamhetssystemet Lifecare * Upprätta genomförandeplaner med brukaren * Upprätta individuella riskbedömningar Ditt mål är att hela tiden förbättra kvalitén tillsammans med teamet för att skapa en god miljö där brukaren känner sig trygg. I din roll ingår även ett kontaktmannaskap och att delta i kompetens- och verksamhetsutveckling. Botkyrka kommun arbetar för att alla våra medarbetare ska ges möjlighet till en heltidsanställning. Detta kan leda till att du kommer stötta upp övrig verksamhet på andra platser inom Botkyrka kommun. Då krävs det att du som person är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Vi är ett Botkyrka vi arbetar tillsammans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande samt har relevant arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid demenskunskap. För att du ska trivas som undersköterska på Tunängen är din förmåga att samarbeta viktig då vi arbetar i team med brukarna. Därför krävs det att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt - med fokus på brukaren. Du har ett professionellt bemötande, vilja samt förmåga att stödja andra på ett serviceinriktat sätt då du har förmåga att sätta dig in i andra situation. Du tycker om att ta eget ansvar och initiativ samt strukturera och prioritera ditt arbete. Vidare har du: * Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. * God datorvana. * God fysik, så att du kan stödja brukare i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns såklart även arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen. Anställningen är på heltid. Under rekryteringens gång kan det förekomma hälsokontroller för nattarbete samt begäran av utdrag i belastningsregistret. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Botkyrka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (24 dagar kvar)