Stödassistent

Stödassistent

Du kommer att arbeta i team där ni tillsammans arbetar för arbetstagarens utveckling och självständighet. Vi utgår alltid från individens behov i centrum med individuellt anpassade metoder och förhållningssätt. Vi har regelbunden fortbildning och internhandledning med fokus på metodarbete, lågaffektivt bemötande, meningsfullt innehåll; alltid med fokus på den enskilda arbetstagaren. Vi turas om att hämta och lämna våra arbetstagare i verksamhetens minibussar.

Kvalifikationer
Lägst gymnasieutbildning inom vård- och omsorgsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder och/eller relevant högskoleutbildning. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med visuellt tydliggörande pedagogik i olika former, god kännedom om lågaffektivt bemötande och stressreducerande insatser. Viktigt att du kan anpassa metod och förhållningssätt utifrån individ, miljö och situation. Minst B-körkort är önskvärt.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Inför anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Kontaktperson Tove Virtanen
Telefon 0708-891958
Område Botkyrka
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med cirka 90.000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi söker nu nya medledare till Autismenhetens dagliga verksamhet enligt LSS. Verksamheten har sin huvudsakliga lokal och utgångspunkt i Alby, men även verksamhet i Tullinge och Grödinge. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag.