Stödassistent/arbetshandledare

Stödassistent/arbetshandledare

Om arbetsplatsen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Daglig verksamhet på företag är en del av Botkyrka kommuns dagliga verksamhet för personer som har insatsen enligt LSS. Vi finns på flertalet platser runt om i kommunen både som företagsplacerade grupper och i egen regi, i samverkan med både kommunala och privata utförare.

En av våra medarbetare går nu i pension samtidigt som vi utökar vår verksamhet, och vi rekryterar därför två nya medarbetare till vårt utvecklingsinriktade team med höga ambitioner.

Om detta låter spännande och du dessutom har rätt kvalifikationer så ta chansen och ansök. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden.

Titta gärna på vår film för att få se hur vi arbetar.
https://vimeo.com/234979730

Arbetsuppgifter
* Du bör vara en driven och initiativrik person som klarar av att hantera olika situationer och bemöta våra deltagare. Du har i ditt dagliga arbete ett stort egenansvar och måste kunna lägga upp arbetet utifrån individernas behov och förmåga i samarbete med de företag vi är på, samt med dina kollegor.
Det är en fördel om du är praktiskt lagd och tycker om att periodvis arbeta utomhus.
Arbetsuppgifterna är att handleda och ge stöd för deltagarna på arbetsplatsen.
För deltagarna upprättar du genomförandeplaner och annan relevant dokumentation i vårt system LifeCare.


Kvalifikationer
Lämplig utbildning kan vara Vård och Omsorgsprogrammet eller relevant högskoleutbildning.
Vi dokumenterar och kommunicerar helt digitalt så mycket god dator och dokumentationsvana krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten
Körkort önskvärt
6 månaders provanställning tillämpas
Utdrag från polisens belastningregister krävsÖvrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Annika Gindin
Telefon 070-889 19 49
Område Botkyrka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)