Sommarvikarier till Tornet vård- och omsorgsboende i Norsborg

Sommarvikarier till Tornet vård- och omsorgsboende i Norsborg

Om arbetsplatsen
På Tornets vård- och omsorgsboende i Norsborg samsas varm omsorg med klimatsmarta och högteknologiska lösningar. Tornet har 54 lägenheter. På varje våningsplan finns också lägenheter förberedda för parboende. Lägenheterna är ljusa med stora fönster och fransk balkong. På varje avdelning finns gemensamma kök och vardagsrum. Sällskapsutrymmena är vackert inredda i nymodern 50-talsstil med utgång till stora altaner. Det finns också en spa-avdelning med höj- och sänkbart badkar och taklyft. På bottenplan finns kiosk och restaurang. All mat lagas på Tornet. Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Det är många äldre som är behov av hjälp, varför vi söker dig som är intresserad att arbeta med äldre i sommar! Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och då gärna vill stötta äldre som undersköterska/ vårdbiträde inom äldreomsorgen på vård- och omsorgsboenden i Botkyrka. Ditt ansvar innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bland annat gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar. Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg. Arbetet gäller för tjänster dag/kväll, natt och helg

Kvalifikationer
Vi söker dig som helst har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare behöver du dator- och teknikkunskaper för att kunna dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja medborgaren i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen. Om du har eller är intresserad att jobba natt, ange gärna det.

Övrigt
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka! Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Renita Åström
Telefon 076-135 26 73
Område Botkyrka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://botkyrka.se/omsorg--stod/for-aldre/boende-for-aldre/tornet-vard--och-omsorgsboende.html
Sista ansökningsdag 1 apr 2020 (4 dagar kvar)